FOLLOW ME ON BOARD!

Thursday, 16 June 2011

Good Luck For Degree Exam Result!

Assalamualaikum..Salam Sejahtera!

Di kesempatan ni aku nak wish GOOD LUCK for bdk2 degree UiTM yg akan kuar result exam 17hb Jun 2011 pukul 9 a.m..tnggl lg beberapa jam je lg ni..All da best especially all my frenz di UiTM SegamatUiTM Shah Alam dan UiTM Melaka..Moga mendapat keputusan yg cemerlang! Amin~

Result exam boleh di check di web http://istudent.uitm.edu.my/

Kalau lepas result exam kali ni makan dgn rasminya aku tak jumpa lagi rutin2 semester mcm gi kelas, amek test, pulun study last minute, amek final exam..InsyaAllah..but I will gonna miss them..

For my frenz yg dah part 6 sem lepas, wish u all success dlm apa jua pekerjaan yg korang pilih..And for those my frenz yg 1 batch ngn aku ni, gud luck for our internship ya! :D

UiTM sentiasa di HATI kami! yeah!!

Tp kene struggle siapkan TESIS.. T_T
GOOD LUCK! ^^ P/S: Jangan web student portal ni kene hack sudah la...haha

6 comments:

Haslinda Ariffin said...

Good Luck org no 5 :))

zIq Ziqry said...

hahahah.gud luck jugak!!! :D

cik ateen said...

huhuhu..
nebes2..
gdluck abg ziqry
:)

zIq Ziqry said...

Tenkiu aten! :D

naem glizzy said...

semoga DL okeyy!! kitorang UUM 20june T_T cuak..

zIq Ziqry said...

TQ Soo much Naem! ^^ all da best to u all too! :D

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...