FOLLOW ME ON BOARD!

Sunday, 12 June 2011

Annas Easkey ::Fotografer Muda Tempatan Bertaraf Antarabangsa






Assalamualaikum..

Kali ni aku nk ce citer sket mengenai one of my fren yg namanya cukup dikenali oleh model2 mahupun fotografer2 baik di Malaysia mahupun di luar negara. ANNAS! iaitu owner kpd ANNAS EASKEY PHOTOGRAPHY!.

Haa..buat yg masih belum mengenali Annas ni, beliau masih muda (sebaya aku kira muda la tu) yg berusia 23 tahun. Juga menuntut di institusi pengajian tinggi yg sama dgnku iaitu di Universiti Teknologi Mara Segamat dgn mengambil jurusan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Kepujian Pemasaran. Wah! agk jauh jugak dgn bidang sebenar ni..haha.

Ramai yg berebut-rebut nak menggunakan khidmat beliau ni baik artis, model mahupun blogger2 terkenal. Annas ni mempunyai daya tarikan yg tersendiri yg mempunyai KEUNIKAN dalam setiap karya beliau. Di awal pembabitan Annas dlm bidang fotografi ni, masa tu semua photographer sibuk nk menceburkan diri dlm Wedding. Tp Annas cuba memilih kelainan dgn melangkah berlawanan arus dgn menceburi bidang Fashion. Langkah Annas yg aneh ni berjaya membuka mata org ramai ke arah anak muda yg masih baru menceburkan diri dalam bidang fotografi. Yala, macam Annas tgh melalak lagu 'Price Tag' kuat2 di waktu org lain tgh menjawab final exam dlm exam hall. haha

UNIK. Antara karya Annas Easkey Photography.

Annas adalah seorang yg sgt peramah buat sesiapa yg sudah mengenalinya. Plus hasil kerjanya yg cukup dikagumi ramai. Tak hairanlah page di Facebooknya mencecah lebih 49 000 LIKE! yg menjadikan beliau Fotographer No.1 di Facebook! WoW!!. Juga beliau kerap di interview oleh media2 ternama, majalah2 Top di Malaysia dan juga di minta menyampaikan talk di universiti.

Harapan aku, teruskan menyokong ANNAS EASKEY! dan bg yg baru tahu tentang beliau, kunjungilah blog Annas di http://akulelakidialelaki.blogspot.com dan SILA LIKE Facebook beliau di http://www.facebook.com/AnnasEaskeyPhotography.

Berikut adalah sebahagian kecil karya Annas yg diambil daripada blognya. Bnyk sgt yg cantik2. Tak larat aku nk pilih satu-satu..Haha! :P
Annas bersama Heliza Helmi.

Eira Syazira

Lain dari yg lain

PROJECT X by Annas Easkay

Wedding Photoshoot

Ara Rara : Model

Hebat!

Juga khidmat beliau utk Wedding Norman dan Memey!

Antara BLOGGERS Terkenal

TQ ^^

6 comments:

@taufiqhelios said...

siyes chun :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

annas pernah belanja aini makan secret recpi,. pdahal aini xkenal dia pon time tuh,.tbe2 org tu ckp dah ada org bayar,.rupe2nye anas,.dia sgt baik hati kottt,.

hasil kerja dia memang best!!!(^^")

zIq Ziqry said...

TH: huhu. yup2! tip top! :D

zIq Ziqry said...

Aini Si Gadis Desa: huhu. yup2, die sgt baik dan tak kedekut! huhu. nex tyme jmp die lg kt kdai makan jgn bayar taw..haha

Annas Easkey said...

saya terharu and thank u so much ya ziq :)

zIq Ziqry said...

huhu.Annas! :) no prob bro! t ada masa lepak dpn rumah pagi2 buta lagi..haha

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...