FOLLOW ME ON BOARD!

Sunday, 31 July 2011

Salam Ramadhan Al-Mubarak.. ^^



Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Ramadhan kembali..selesai sudah tarawih yg pertama utk tahun ni dan juga yg pertama di Subang ni.. Sebulan sudah tak ter update blog ni sbb bz sket la ngn practikal.. Sori sgt2..actually tak la bz mana tp sbb dah masuk geng2 office hour ni siang tak leh nk on9 cam biasa..malam lak kana tidur awal..haha (tak bujang btul...)


Juz nak wish SELAMAT BERPUASA kepada semua..Moga Ramadan kali ni membawa seribu keberkatan dan juga permulaan kepada sesuatu yg baik...sesiapa rasa2 nak berubah myb tiz is da best time..sape2 nak berhenti merokok ke..silakan.. buatlah sebanyak amal yg boleh..mana tahu ni mungkin ramadhan yg terakhir...

So, all da best to everyone.. ^^ 
P/S: makan kurma tu bagi kita tenaga utk sepanjang hari..so makanlah kurma masa sahur ya.. :)

:: END ::

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...