FOLLOW ME ON BOARD!

Wednesday, 9 November 2011

Teringin Nak Berlakon Macam Shaheizy Sam!

Assalamualaikum..Haloo2~

Haha. Takda keje gedik gatal tangan nak post entry..

It just sometimes teringin la nak dapat berlakon mcm Shaheizy Sam..hahaha. Walau aku takda bakat tapi setakat dapat bancuh kopi dlm 1 scene pun jadila..wakakaka.

Lagi pulak dapat berlakon dalam filem action which is my fevret! Waaahhh..Mantap! (bancuh kopi sambil beraksi?)

Jangan lupa saksikan Filem 8 Jam di pawagan yg berdekatan tahun hadapan!(eh, nape pulak aku wat promo ni?) Full pack action yg dibuat sendiri oleh Shaheizy Sam dan stunt di-train oleh choreographer filem Ong Bak! Check it Out!

Filem mengisahkan seorang banduan yg ada hanya 8 Jam sahaja lagi utk dihukum gantung.. Menurut Sam, filem ni agak tough sbb choreographer Thailand ni mementingkan keaslian gerakan daripada mempercepatkan per second scene action tu seperti movie2 action yg lain..


Sokonglah industri filem tempatan! Sape lagi yg nak sokong kalo bukan rakyat Mesia sendiri!

THANX For Your Support! ^^
::END::

4 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

Nak jgk jadi pelakon!!!hahaha

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Huhu!
untung laah.. nak jadi pelakon pulak ehh abg ziq??

Kalau abg ziq yang jadi pelakon, gerenti adik2 junior ni yang excited lebih... huhu~!

mianlurizan™ said...

jane..ak taw watak yg pling sesuai ngn ko..ko jd superman..ak jd batman..baru care..hahaha

Saiyidah Aisyah said...

hehe. ziq nak berlakon ke?
give a try lah.
anta lah profile dkt company2 mig etc.
ada rezeki tak ke mana :)

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...