FOLLOW ME ON BOARD!

Sunday, 13 November 2011

10 Hari Cabaran Blog :: Day 7 :: 10 Important People

Assalamualaikum..

Lama pulak aku skip cabaran blog ni..haha. nampak sgt tak menyahut cabaran..yela..masuk ujung2 dah jadi pening kepale aku nak pikirkan 10 mende yang diminta..dan kali ni ialah 10 orang yang penting bagi anda..haha

This 10 people ni aku excludekan la org2 yg semua dah tawu which is para nabi dan rasul, my parents, family, friends, lecturers etc..So check it out!
:: 10 Importat People ::

1. Cikgu Nasuha. Penyelia petang masa skolah menengah. Cikgu ni la yang approvekan rayuan transfer aku dari aliran sastera rekacipta ke sains. Kalau tak aku myb takda kat tempat skrg ni. Padan muke, belaja malas lagi..

2. Cikgu Rasyid Alias. Cikgu Bahasa Inggeris skolah menengah. Cikgu yang garang ni yang mula terapkan minat aku nak belajar bahasa inggeris. Sampai skrg aku hafal 1 peom Dead Crow.."He saw a dead crow..in a drain..near the post office..bla..bla..bla.."

3.
Tok Yah. Orang yang jaga aku masa kecik2 masa parents aku gi keje. Dah macam mak aku sendiri.

4. Zaky Mohd. Membe dari sekolah rendah aku. Org yang introduce aku kat dunia melukis ni.

5. Puan Hasni. Lecturer UiTM yang tolong aku dalam subjek LAW. kalau tak aku tak dapat selempang konvo diploma..

6. Dr. Koh. Doktor yang menyambut kelahiran aku. hahaha

7. Cikgu Azlean. Cikgu sekolah menengah yang selalu bagi peluang aku menconteng dinding skolah (mural)

8.
Cikgu Irwan. Cikgu skolah menengah yang selalu upport aku dalam subjek IT kat skolah dulu. (sampai aku dapat 1st place buat website sekolah peringkat daerah tu..haha)

9.
Shamir Tariq. Membe sem 1 diploma yang mula2 introduce kan aku kat silat.

10.
Puan Zuraidah. Lect UiTM a.k.a Ketua Program yang push aku jadi MPP. kalau tak aku takda langsung leadership skill nak letak dalam resume..hehe

** Of coz semuanya atas izin Allah. Aku just highlight mereka2 ni sbb aku still ingat sampai la skrg.. ramai lagi tapi dah mintak 10 je..kalau mintak 100 ke..1000 ke..memang aku letak semua..haha

THANK YOU For Your Support! ^^
::END::

2 comments:

CintaZulaikha said...

rasanya bila nak abes cabaran belog nih ek...hehhe

zIq Ziqry said...

hahaha.coming soon.. :P penat gak wat mende ni..tgk macam senang..haha

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...