FOLLOW ME ON BOARD!

Friday, 4 November 2011

JOM Pi Mancing!

Assalamualaikum..Dear readers..

Most of guys rasanya pernah gi memancing..cume aku ni je agak terlewat sket nak try..haha. adalah masa kecik2 dulu memancing kat parit belakang rumah..tp belum sempat dapat hasil dah kena marah ngn mak dan abah...hehe

So, last saturday gi la jap sungai belakang opis ni...saje nak try feel memancing dan kenapa ada org yg addicted nak memancing.. haha. then baru aku tawu, mancing ni best! hehe. tp kena ingat, mancing bila btul2 ada masa lapang..jgn sampai tnggl anak bini kat rumah tak makan.. tp leh la kalo nak release tensen sambil berangan2 cari ilham..

So in conclusion, muke aku dah tukar kaler disebabkan impak daripada ketuhar gelombang mikro.. (sbb matahari terik dari atas pantul kt air dah jd bakar atas bawah).

Check it out!
Pasang umpan..
Umpan yang digunakan - Caceng..

Joran pinjam yang digunakan
Si ametur yang merangkak belajar menggunakan
Si hampa..umpan tak mengena buat ke 5 kali
Sifu dibawah payung..
Akhirnya! haha..Beginner's luck!
Hasilnya..Haruan & Talapia! haha

THANKS for Your Support! ^^
::END::

2 comments:

Eza Boom Boom :) said...

wah, bestnye mancing dapat ikan..Dah la besar-besar...memamng berbaloi laaa p mancing... Hehe... Joran pinjam yee?? Tak pe, asal ade...Dapat gak ikan..Btw, Eza minat gak mancing :D

CintaZulaikha said...

saya jenis tak sabar, jd mmg tak layak jadi kaki pancing..huhuhu

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...