FOLLOW ME ON BOARD!

Monday, 7 November 2011

10 Hari Cabaran Blog :: Day 6 :: 10 Things You Can't Live Without

Assalamualaikum..dan Salam Aidiladha.. <--tak kire..nak wish jugak walau dah lambat...

Disambung ke Cabaran Blog hari ke 6..Kali ni bertajuk 10 mende yg aku tak leh idop tanpanya..apakah die? oksigen? karbon dioksida? makanan? Check it out!

:: 10 Things You Can't Live Without ::


1. Internet connection.. hidup umpama caceng kepanasan tanpanya..



2. My laptop. kalau ada internet connection tp takda laptop tak best gak kn? haha


3. My organizer. Digunakan utk organize aktiviti2 akan datang..tanpanya hidup kucar kacir..sbb aku pelupe.. :P



4. Kad Touch n Go. Sbb aku pemalas nak beratur beli tiket.. lagi2 weekend.. dah mcm nak bayar bill pulak..




5. Jacket. Sbb aku jenis tak tahan sejuk..


6. Public transport. Nak drive takda transport sendiri..So kenalah upah 'driver'... T_T





7.
Home. Not home sick. Tempat release stress.. tempat tido dgn nyenyak..


8. Watch. Tanpanya susah nak plan masa..1 hari boleh jadi kucar kacir..


 
9. Henpon takde rasanya aku tak kesah sgt kot.. <-- termasuk ke dalam senarai?



10. Duit $$$ . Bukan bermaksud aku mata duitan..tp skrg nak buat apa2 pun kena pakai duit kan..nak 'membuang' pun kena caj..hampeh~






That's all! THANX SOO MUCH!! ^^
::END::


No comments:

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...