FOLLOW ME ON BOARD!

Wednesday, 4 January 2012

Hilang Dalam Kesibukan

Assalamualaikum..

Agak lama gak terbengkalai blog ni..ini adalah disebabkan kekangan masa yang melampau..haha. OK! straight to da point.. before I submitted my thesis kelmarin, I've been so busy menyiapkan final report di Segamat..then dlm masa yang lebih kurang sama, I got job interview and job presentation di Kuala Lumpur dan Subang..

Memang berhabis banyak duit dan masa semata-mata untuk berulang alik dari JB ke Segamat ke KL ke Subang and it happen all over again. Tapi apakan daya, demi masa depan...Chewwahh!! haha

Here is some pics yg sempat dicaptured! Check it Out! ^^
Menunggu train KTM di JB Sentral untuk ke KL..1st time ni aku naik dari sini..haha

but unfortunately..almost 9 hours aku duduk dalam train ni..sebab train rosak..hahahampeh~

Keesokan harinya pagi2 sarapan di KFC before attend interview

di salah satu tempat interview..guess where? haha

Petangnya lepak usya2 perabot dan ngeteh di IKEA

Keesokan harinya ke Segamat untuk menyiapkan thesis..rasa rindu melihat kehijauan Segamat..haha

On the same day bergegas dari Segamat ke KL semula..(di KLIA Express, TBS)

sebab semata-mata ke final Stage presentation depan Managing Director Bank Islam di KL

dan paling best aku candidate terakhir untuk present..haha.
 Then the next day kembali ke Segamat untuk sambung menyiapkan thesis..lepas siap, the next day ke Batu Pahat dan kembali ke Subang..haha. memang gila..lepas setel kerja di Subang, ke KL pula untuk melawat nenek..

dan sebelum balik JB merayap keliling KL..orang nak belanje makan..ikut jela..

dan macam biasa..dah jadi lumrah kena berhenti setiap kali ada request...

tak cukup makan tengah hari..sambung ke minum petang..

Mahal gambar ni...haha

bersama budak Geng Kacamata

Unfortunately, sampai ke malam rupanya aku melepak..dah tak pasal2 balik JB keesokan harinya..

dan selang beberapa hari , kembali ke Segamat untuk presentation Viva (pembentangan thesis)..
That's all, walaupun penat dan berhabis duit, Alhamdulillah..semuanya dapat di setelkan..itulah sedikit coretan kenapa aku berulang alik macam orang hilang pedoman...haha

THANX For Your Support!
::END::

3 comments:

Haslinda Ariffin said...

Wahhh..da mcm Perdana Menteri lak ko bz...hehehe
Anyway...kim salam kat Sam..hahaha

Umar Kadir said...

what a journey!! :D

zIq Ziqry said...

Linda: haha. kan..penat woo..InsyaAllah.. :)
Umar: haha. :P dah mcm org tak betul dah.. hehe

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...