FOLLOW ME ON BOARD!

Tuesday, 31 January 2012

25 Tahun Sudah!

Assalamualaikum..


Huwarghh~~ (sambil mengeliat dan mematahkan jari jemari) lama tak berupdate blog sejak raya cina aritu.. haha. Ni la masalahnya bila mula tak berupdate sehari dua, dah jadi malas berpanjangan..

Oh ya, just nak share, pada Sabtu (29/1/2012) haritu aku terlibat dalam persembahan silat bersempena dengan 25 Tahun Perayaan Ulangtahun Silat Cekak Hanafi di bumi Johor.

Dipendekkan cerita, training untuk persembahan tu pun diketahui last minute iaitu 2 hari sebelum. Tapi memang kebetulan ada di JB masa tu, so involvekan diri.

Majlis berlangsung di UTM Skudai. Jom check out gambar2 semasa majlis.
Sesi renggangan sebelum majlis

Persembahan bermula..

Sedang bertungkus lumus untuk menewaskan crook terakhir..Chewah~~
Bergambar bersama VIP
Para Dif Kehormat
Keratan Akhbar Utusan Malaysia 30/1/12

Keratan Akhbar Kosmo 30/1/12

Keratan Akhbar Sinar Harian 30/1/12

Keratan Akhbar Harian Metro 30/1/12
Keratan Akhbar Berita Harian (Johor) 1 Feb 2012
Close Up Sket..haha

Alhamdulillah, program berjalan dengan lancar dengan izin Allah. Moga Silat Cekak Hanafi berjaya pengumpulkan persembahan 50 000 pesilat pada 2015 untuk memecahkan REKOD DUNIA! Amin.. :)

THANX For Your Support! ^^
::END::

No comments:

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...