FOLLOW ME ON BOARD!

Tuesday, 3 January 2012

Acknowledgement

Assalamualaikum..dear friends..

Alhamdulillah..all praises to Allah, keranaNya aku berjaya harungi 5 tahun penat lelah suka duka zaman belajar di Universiti Teknologi MARA Segamat, Johor. Special THANX to my parents, to all the lecturers and friends yg sentiasa supportive sepanjang pengajian aku di situ.

Final touch-up and printing in da making..

Actually, we were just submitted our final report for thesis as our last task as a Bachelor student. Penat lelah ulang alik Segamat-JB-KL-Subang-Shah Alam akhirnya membuahkan hasil.. Alhamdulillah, akhirnya semuanya telah siap dan dihantar walaupun ada beberapa amendment yg kena buat di saat akhir, but overall rasa sangat lega sebab dah takda lagi kena menghadap assignment..haha. I will miss that moment.. Thanx soo much to our advisor a.k.a Ibuku bukan Ibuku, Puan Norsaliza Abu Bakar kerana memberi tunjuk ajar kepada anak-anakmu yg alpa ini.. (kipas baik punya ni.. :P).
The soft copy..

My final masterpiece..Done! ^^
Submitted!
also my Practical log book! submitted!

On da way pulang ke JB, terjumpa ni...

dan aku sangat berbangga kerana bertemu dengan DURIAN TEMBAGA SEGAMAT! haha!

P/S: kepada yang belum pernah merasainya, Cubalah Sekarang! sementara stok masih ada! hehe
InsyaAllah kalau ada rezeki dan umur yang panjang, aku nak sambung Master lagi 2 tahun! Amin..

End of story..Muhamad Zikri bin Harun, 6th Semester, Bachelor of Business Administration (Hons) Finance, Universiti Teknologi MARA Segamat, Johor. :)

THANX For Your Support! ^^
::END::


2 comments:

Umar Kadir said...

dah selesai dah ek!? yang penting durian itu sedap! hehe

zIq Ziqry said...

hehe.Alhamdulillah... durian tu mmg sedap! rasa mcm nak bawak balik je semua..hehe

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...