FOLLOW ME ON BOARD!

Wednesday, 26 October 2011

10 Hari Cabaran Blog

Assalamualaikum..Hye2!

Cabaran blog? apakah ini?? owh..aku jumpa cabaran ni kt blog my junior AINI. Kinda interesting to me.. yela..kadang2 kat opis tu kalau dok mengadap komputer pagi ke petang tu mmg sakit la kpale..Tambah2 lagi ngadap tiket2 kapal terbang yg travel ntah kemane2 ntah..rasa mcm nak sekeh je kepala diorg ni semua..So, adanya cabaran 10 hari ni buleh la aku curi2 update blog masa opis hour nnt..hahahahhaha <--gelak jahat~ (mampuih kalo bos aku bace..hehe. I buat time rehat aje okay..keje tetap jalan)

Ada macam2 cabaran la aku jmp kt blog org..ada yg 15 hari, 30 hari..10 hari 10 pic,.tp aku pilih gak 10 hari..apakah yg terkandung dlm cabaran 10 hari ni?? jeng3~~

:: 10 Hari Cabaran Blog ::

1. 10 things about u
2. 10 things u love
3. 10 things u hate
4. 10 things u want to say to one person
5. 10 wishes
6. 10 items u cant live without
7. 10 important people
8. 10 of your feveret song
9. 10 ways to win your heart.
10. 10 final words

So harap2 dgn cara ni boleh kembali aktifkan blog ni..InsyaAllah.. :)


THANX for Your Support! ^^
::END::

2 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahaha dengan ada nye cabaran ni blog tak kan bersawang,.insyaAllah,.
thanx mention nama Aini,.hahahahaha bangga,.(^^")

zIq Ziqry said...

hehehe. thx sbb introduce dlm ur blog..so adalah mende nak buat...hehe. ala..mentioned dlm blog ziq je..nak bangga apanya...blog beginner...haha

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...