FOLLOW ME ON BOARD!

Friday, 28 October 2011

10 Hari Cabaran Blog :: Day 2 :: 10 Things You Love

Assalamualaikum..Hai2!

Now, proceed to 2nd day cabaran blog ni..memandangkan aku tgh pening kepale memikirkan soal mau keje kt mana...baik aku berblogging jap..haha

Untuk hari ke2 Cabaran Blog adalah bertajuk - 10 Perkara Yang Anda Suka. Apakah yg aku suka? This includes benda yg aku suka dan perkara yg aku suka buat. Check it Out!


 :: 10 Things I Love ::
1. Suka Travel. Tak kesah la luar negara ke(coming soon), dalam negara, dalam negeri, mahupun dalam daerah sendiri..haha



2. Coffee. I am a coffee lover (nak 'coffee' jugak instead of 'kopi'..wahhaha) my favret is cappuccino and latte.



3. Breakfast. Itz the most important meal of the day aite? if aku skip b'fast ni, my day mcm tak complete..haha.



4. Ngeteh. a.k.a minum2 petang..haha. ni pun wajib buat..tp kdg2 skip jugak..sampai dah internship pun terbawak2 lepak ngn staf2 tiap petang..kene pulak pisang goreng panas..demmm~~ lapa pulak tibe2..


5. Movie. sgt suka tgk movie. tp lately leh bertahan tgk movie kt wayang je..kalau layan kat laptop rasanya 1 movie 3 hari baru abes tgk kot..haha




6. Hari Hujan. huish? pelik kan? tp tak la selalu..kalau takde mende nak buat la best. I like the feeling when hujan lebat kat luar, aku kat dlm satu tempat sambil minum2 hot 'coffee' tu...its a feeling of safe and calm... :)


7. My Netbook Dell Inspiron Mini 1012. haha. walaupun kecik tp aku sayang gile sbb pemberian parents sempena konvo Diploma.. :) dgn mende alah ni la aku edit2 gambar, layan muvi, fb and update blog..




8. Drawing. As I mentioned dlm entri yg lepas, Melukis adalah hobi favret aku.




9. Classic. I like the environment masa zaman2 classic british lingkungan 16th century. All the fashions, houses, castles, horses, dance..kinda like it..unik gitu...haha :)




10. Suka tgk view2 yg cantik. tak kira dari paintings mahupun flora dan fauna..janji cantik2. becoz some paintings and view boleh buatkan org menangis..some boleh buat org hepi..


That's all for today! sambung esok pulak! ^^

THANK YOU for your support! ^^
::END::


1 comment:

Zeyta said...

the thngs i luv too...1,2,6,7,9,10...hehee

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...