FOLLOW ME ON BOARD!

Wednesday, 26 October 2011

10 Hari Cabaran Blog :: Day 1 :: 10 Things About You

Assalamualaikum..

OK, harini aku mulakan 10 Hari Cabaran Blog ni..Alangkah indahnya dunia bila proposal thesis aku dah siap dihantar..So, hati ada senang nak buat lain2 keje..haha

Untuk 1st day Cabaran Blog ni adalah bertajuk 10 Perkara Mengenai Anda (aku la tu..). So, mmg takda kaitan ngn korang dan apa2 info yg penting pon..gasak korang la nak bace ke tak...aku tulih je..hahaha

:: 10 Things About Ziq Ziqry ::

 1. I'm not a Smoker.
2. Tinggi aku 174cm..asalkan ideal dgn berat aku sudah la..


3. Anak ke -2 dari 5 org adik beradik (mcm nak interview la pulak)

4.Nickname masa kat Kolej - Janner da Great (yg blakang tu saje tambah2 bile dah jadi senior..muahahah)

5. Simple. Aku prefer simple n smart daripada complicated2 ni..baik dari cara bergaya, cara berfikir, pilihan barang dan mcm2 lagi lah..

6. Kaler fevret aku - Putih, Hitam & Merah

7. Aku dulu ada penyakit Asthma. <--aku pun baru tawu ni..mak bgtawu..hahhahahampes~

8. Takda lesen moto..tapi hari2 gi keje bawak moto..bahaya la kalo pape jadi.. :'(

9. Pernah memegang gelaran Raja Tidur kolej tahun 2007. dah takda aktiviti nak buat..haha

10. Aku Tak Skema. Harap maklum.



Tu je la nak share. Jumpa lagi esok ye! ^^

THANKS for Your Support!
::END::

2 comments:

Haslinda Ariffin said...

satu lagi nickname.. org no 3...haha

zIq Ziqry said...

hahhaha.ces~~ semestinye! hehehe

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...