FOLLOW ME ON BOARD!

Wednesday, 24 August 2011

Ramadan Hangover! ^^

Assalamualaikum..Salam Ramadan.. :)

I Think Ramadan kali ni Ramadan yg aku rasa paling pack dgn activiti berbuka..Every weekend ada je program Iftar bersama rakan2 dan sanak saudara..Last weekend I've updated an entry pasal berbuka di rumah Shaheizy Sam..Weekend kali ni pn sama gak actually berbuka di rumah Sam di hari Sabtu dan bersama my ex-classmate di hari Ahad..Itz such a great day I had and THANK YOU all of YOU!!

On Saturday, Mummy memang ajak berbuka di rumahnya sebab ada press datang untuk interview..So before aku sampai tu memang banyak la masa terluang keseorangan di KL tu..So demi nak menghiburkan hati ni aku layanla movie 1 round kat Mid Valley..haha. 

So, masa di rumah Sam petang tu mmg dah takda bende nak buat..nak tolong Mummy ckp dah takda apa yg tak siap..cuma tolong makan je..So, mummy's husband ajak ronda2 rumah semua artis area2 situ..huhu. Thx Dada! ^^. 

SOTO SPECIAL..masakan Mummy.. =)
Ready for berbuka..masakan mummy memang terbaik!! sangat2 SEDAP! Mummy masak macam2..Asam Pedas Ayam, Ketam Cili Padi and the special is SOTO Mummy yg TERBAIK!! ada rezeki u guys should try it! ^^ Then macam biasa lah, tak sah kalau aku datang rumah Mummy tp tak tido sana..haha. Mid night tu oleh sebab Sam dah abis shooting so dia bawak kami ke Bukit Bintang sbb dia nak jumpa Fans dari Singapore..Wah~ rajin betul melayan fans.. then ramai2 gi massage..yeay! very relaxing~ ^^ ( Thanx to Sam sbb belanje! :P)

Makan2 bersama family..

Sam & Cinta

On Sunday pulak, program berbuka di FULL HOUSE with my ex-classmate masa Diploma in Banking di Segamat dulu..Rindu terubat sbb dapat jumpa membe2 lama walaupun tak semua yg ada..Thanx you!
Menyempat...




We celebrating our frens' Birthday too! Happy Birthday Atie & Hanan! ^^


Si Ketam & Si Panjang


With my Housemate

Ex-Classmate


Geng Mini Cooper..haha
I had a very Wonderful day..THANX EVERYONE! ^^
::END::

4 comments:

..+atie1908+.. said...

knp meo si ketam? pelik2 la korg ni .. nk tao gak at least leh bahan skali... xd la ketingalan.. haha

zIq Ziqry said...

haha.ketinggalan ko ni...panjang citernya smapai die jd ketam....hahaha

NURUL AINI NORAZMAN said...

senior,.ckp kat sam aini kim salam,.heehehe

Azham Vosovic said...

OMG...meriahnya bro!

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...