FOLLOW ME ON BOARD!

Saturday, 14 April 2012

Anugerah Bintang Popular Ke-25


Assalamualaikum, dear readers..


Lama tak update blog..agak busy ditempat baru..Juga hari ni baru 1st time aku dapat on9 menggunakan laptopku..Oyeah~ dah 3 bulan laptop tak berfungsi..haha

So walaupun agak terlewat nak post mengenai ABPBH ni, tp aku nak gak post! tak kire! Actually aku tak pernah ke event2 camni..so sifat kekampungan tu tak dapat la nak dielakkan.. Tambahan pulak, aku dapat tiket khas untuk seat yang depan2. Then yang terujanya, aku masuk ikot red carpet dan pintu masuk pun sama dengan pintu masuk yang artis masuk. haha. sangat2 segan sebab rasa cam underdressed. Tiba2 terus capai kamera dan berlakon macam press..sebab kebanyakan press pakai casual je..haha.

Tiket Khas.. :)

Aku ni takla sempat nak snap gambar banyak2 sebab malas dan bateri pun dah habis. So tengok jela artis2 lalu lalang kat situ..then bila bateri dah habis, aku masuk trus. masa tu saing Dafi, Yusri dan Lisa Surihani. sempat la feeling jap jadi glamour bila fans diorang dok terjerit2 dari luar..haha


Bintang Paling Popular ABP kali ni..

Saleha sedang diinterview..
Muka buku,,

Zizan yang dok ngusik orang,,
entrance into hall 

So habis event supposely aku dpt invitation ke post party dgn semua artis. tapi memikirkan keesokkan paginya kena kerja, tak dapatlah nak join. Kalau ikotkan hati nak je ponteng..haha. Then tahap kesejukan pada waktu tu tak mengizinkan aku untuk berfikir panjang dan membuat keputusan. mana taknya, kabus tebal..risau nak drive turun..tapi Alhamdulillah, dapat pulang dengan selamat.
mungkinkah gelaran Bintang paling popular  tahun depan dimenangi oleh die ni?  OK, jangan undi! haha

So next year kalau dapat tiket VIP lg aku nak book hotel dan amek cuti esoknya. leh la pegi post party.haha

Till then.


THANX For Your Support!

::END::

1 comment:

Fiera said...

bestnye dapat pergi!..

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...