FOLLOW ME ON BOARD!

Wednesday, 22 February 2012

Special Thanks!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, all praises to Allah.. keranaNya aku akhirnya officially telah berjaya menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda Kewangan di UiTM Segamat, Johor ON TIME. Setelah penat lelah tertonggeng terlentang menghadap kelas, test, exam, assignment semua akhirnya usaha terbalas jua..
ketika memerah otak menjawab test Managerial Economics 2010 (*Credit to PM Hasan)

Di kesempatan ini aku nak ucapkan Terima Kasih tak terhingga especially buat family yang sentiasa support aku  dari segi doa, kuderat mahupun wang ringgit.. Juga kepada tenaga pendidik UiTM yang tak pernah kenal erti jemu mencurahkan ilmu walaupun kadang2 tu ibarat mencurah air ke daun keladi..ahah.

Tak lupa juga buat rakan2 seperjuangan yang selalu mendorong, menyorong, menyokong, memesong sepanjang pengajian aku di UiTM Segamat selama 5 tahun. Friends like all of you can never be replaced! ^^

my final exam result..Alhamdulillah.. hadiah untuk mak & abah.. :)
All the best in your future undertaking!

Muhamad Zikri bin Harun, Graduate of Bachelor in Business Admin (Hons) Finance, Universiti Teknologi MARA Johor, Kampus Segamat

P/S: Teringat pesan mak abah masa kecik2 dulu..kata mereka.. "belajar rajin2..dah besar nanti boleh masuk U..".Sekarang rasanya kena belajar rajin2 supaya boleh 'keluar U'..cari kerja..bina hidup yang selesa & bahagia..

InsyaAllah..

till then.

THANX For Your Support! ^^
::END::

5 comments:

Umar said...

Alhamdulillah! :)

kerintingputih said...

Tahniah, seronok tengok insan2 berjaya cam kamu ni.

Zac Rega said...

Tahniahhhh! Korangg dah lepass. Zac baru form2 ..... Nak nangess pun ada :''( Uwarrrhhh!!
*pengsan~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Tahniah abg ziq ! :)

seronok tengok slip peperiksaan abg ziq! COMPLETE! EXAMINATION RESULT : ANUGERAH NAIB CANSELOR (ANC)

zIq Ziqry said...

Umar: :)
Kerintingputih: tima kasih ya.. :)
@Zac: takpa..pelan2 kayuh..InsyaAllah sampai juga.. :)
@Adibah: hehe. ambil sbg pembakar semangat ya.. :)

You might want to see :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...